A chirimoia é unha fruta moi fráxil á hora de transportala. É unha planta subtropical da familia dos annonáceas xénero de anonáceas. É unha froita moi fráxil, o que causou un marketing global limitado. Sobre todo consumido e producido en: Perú, Ecuador, Chile, Bolivia, Colombia, España, Estados Unidos, Sudáfrica e Israel. Xeración e transmisión de impulsos nerviosos, actividade muscular. Colesterol. Problemas de tránsito intestinal, estreñimento (gran poder laxante) Hipertensión. Probl. CVD. Celíaca. Controla os niveis de azucre no sangue, Anemia. Pel, ollos, dentes, osos, coláxeno. Ela promove a formación de glóbulos vermellos e brancos. Situacións estressantes. Defensa Baixada A graviola é unha froita exquisita e deliciosa para moitos é unha delicia, cun sabor doce moi agradable. Comido en liña recta cunha culler, batendo-o polo ollar e tomando coidado de non tragar as sementes. El nunca foi poñer azucre ou mel ou crema. Nada. É doce e non precisa de outro ingrediente. Ten calorías suficientes, polo que non é aconsellable se quere perder peso. Pola contra se debe levar os atletas, nenos, mulleres embarazadas, lactantes, anciáns, polo seu alto contido de vitaminas. Cada vez máis utilizado na cociña e é máis frecuente en un número crecente de prescricións.
mousse de chirimoia
- 1 chirimoia
- 1 clara de ovo
- Azucre ou edulcorante ao gusto
- Una pizca de sal
- Partir a froita pola metade, e votar a pulpa no vaso da batedora
- Bater a pulpa ata que quede ben fina e probar a dozura, e engadir azucre ao gusto.
- Montar a clara de ovo, cunha pizca de sal e catro gotas de edulcorante ou dúas culleradas de azucre.
- Mezclar a pulpa e a clara ben montada.
- Votar o preparado nunha copa e metelo na neveira.
- Decorala si se quere.

No hay comentarios:
Publicar un comentario